dijous, 16 de juny del 2011

IPhone, l'inici de l'era tàctil

Amb l'arribada del primer iPhone al mercat el món de la telefonia mòvil ha canviat completament. Apple, la primera empresa que va incorporar la tecnologia multitàctil en un dispositiu mòbil amb bons resultats, ha fet enfocar l'evolució de la computació amb un ús a gran escala de la tecnologia, ja que la comoditat i ergonomia que suposa poder donar ordres amb les teces pròpies mans no té preu. El 2007 va sortir el primer iPhone, un mòbil equipat d'aplicacions amb diverses finalitats: fer trucades, sms, inici d'internet al núvol,etc. Actualment amb l'iphone 4 hem arribat a tenir un miniordinador a la nostra mà, i és que les velocitats de processador i memòria d'aquests telèfons actuals els hi falta ben poc perquè es començin sobreposar i igualar amb les característiques dels netbooks i els ordinadors portàtils. Què ens espera? Passarem de tenir un portàtil (50cm*30cm*5cm) a un ordinador que el poguem portar a la butxaca, o com un rellotge? 
Què ens depara en el futur pròxim amb aquest futur d'innovació constant? 
Dieu la vostra i opineu!

dimecres, 15 de juny del 2011

Primer eclipse lunar de 2011: AVUI!

Avui dia 15 de juny hi haurà el primer eclipse lunar del 2011. Tot un espectacle per qui li agrada l'astronomia i l'observació del cel. A la península l'eclipse total serà a les 22:13h. +informació...
Que passeu un bon dia!

Kinect, una idea revolucionària


Kinect, per la Xbox360
Va començar com a complement de la videoconsola Xbox, que agafava i millorava la idea que no havia prosperat del tot amb l'EyeToy de la PlayStation , i gràcies a dues càmeres pots jugar als videojocs només movent el teu cos, sense necessitat de cap altre complement o joystick que no fos el teu cos. 
La Xbox entén les ordres del Kinect gràcies a les dues càmeres que té que donen una imatge en 3D de la persona que està jugant i interpreta els seus moviments respecte el joc que s'està jugant.
Kinect s'ha estès no només al món dels videojocs, també s'està aplicant al món de la roba, a la robòtica, a les videoconfrències i en molts més àmbits, però crec que aquests són els més importants. I és que és genial que sense cap mando puguis donar ordres amb les teves pròpies mans. Senzill, efiçient i divertit.
Joc d'esports per Kinect
KinectShop, l'aplicació de Kinect en el món de la moda:

dimarts, 14 de juny del 2011

Voca People

Gran octet coral que treuen de les seves veus tot tipus de sons, cançons i ritmes ben diferents. Espectacle molt recomanable per a tots els públics. Si vols riure i passar una molt bona estona ves i escolta'ls, seran a Barcelona fins al 3 de juliol. Aprofita!
Web dels VocaPeople aquí
Compra entrades al servicaixa aquí


diumenge, 12 de juny del 2011

Cases amb ritme


Fotomuntatge per a un videoclip que juga amb la foscor de la nit i les llums dels pisos. Molt elaborat.