dissabte, 28 de gener del 2012

"No hace falta decir nada más"

Humor visual, sense voluntat d'ofendre a ningú, simplement de constatar un fet o comportament. Temàtica futbolista actual, només cal que poseu en algun buscador alguna d'aquestes paraules i tindreu un bon grapat d'informació relacionat amb el tema en qüestió: pepe, madrid, messi, futbol, mourinho,...

dijous, 26 de gener del 2012

L'ésser humà és impressionant.

Malgrat els riscos, sempre volem tirar endavant, entendre el perquè de les coses i aconseguir els nostres reptes. Aquest video ho demostra:


Sistema solar de xocolata


Tens ganes de gastar-te els diners i no saps com? Compra una capsa de bombons de 200€ (aproximadament) on cada bombó és un planeta del Sistema Solar. Interessant, freaky i, sobretot, molt car. 
Aquí teniu el web per si us interessa: Geekologie

dimarts, 24 de gener del 2012

dilluns, 23 de gener del 2012

Abecedari amb google maps

"El buscar cualquier cosa desde la comodidad del sillón ya está alcanzando niveles preocupantes gracias a un diseñador gráfico australiano llamado Rhett Dashwood, que parece un tanto obsesionado con la tipografía de las letras. Tanto es así, que empleando únicamente el Google Earth durante 32 días ha logrado localizar un alfabeto fabricado con imágenes tomadas por satélite de construcciones, edificios y espacios naturales cuya forma se parezca a alguna letra."

diumenge, 22 de gener del 2012

Gran invent per la cuina...

De tant en tant et trobes per internet que algú s'ha inventat un gadget o aparell que simplifica i ajuda de manera substancial a no malgastar energia. Aquest és un exemple entre els molts casos que segur trobarem al llarg de la nostra vida. Es tracta de un fogó amb forma d'espiral per tal d'optimitzar el gas que consumeix adequant-se al tipus d'estri que l'hi posem al damunt. Molt ben pensat, si senyor...